Klinkers

Bekijk onze 8 meest populaire klinkers, meer straatklinkers zien? Klik hier!

De straatklinker uitgelegd

Voordat we verder gaan, willen we graag wat meer achtergrondinformatie geven over de oorsprong van de klinkers. Deze zijn namelijk overal in de Nederlandse straten te vinden, maar waarom zou je eigenlijk moeten kiezen voor deze prachtige straatklinkers? Klinkers zijn ideaal voor het creëren van prachtige paden, bijvoorbeeld in de achtertuin. Met deze stenen kun je eenvoudig verschillende patronen leggen, waardoor je tuin een compleet andere uitstraling krijgt. Bovendien kun je de straatklinkers in diverse verbanden leggen, waardoor je een geheel nieuwe bestrating kunt realiseren. Vragen? Neem contact op!
klinkers-steenhandel-de-klinker
klinkers

De voordelen van straatklinkers

De voordelen van klinkers zijn:

1. Duurzaamheid: Klinkers zijn zeer duurzaam en kunnen vele jaren meegaan zonder hun kwaliteit te verliezen.
2. Veelzijdigheid: Ze zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals opritten, tuinpaden, terrassen en pleinen.
3. Onderhoudsgemak: Klinkers vereisen weinig onderhoud en zijn gemakkelijk schoon te maken.
4. Esthetiek: Door de verschillende kleuren, vormen en legpatronen bieden klinkers een breed scala aan esthetische mogelijkheden.
5. Milieuvriendelijkheid: Klinkers zijn vaak gemaakt van natuurlijke materialen en zijn recyclebaar, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn.
6. Bestand tegen vorst en dooien: Klinkers zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden, waaronder vorst en dooi, waardoor ze ideaal zijn voor Nederlandse omstandigheden.

Wat kost een straatklinker?

De kosten van een straatklinker zijn variabel. Vaak bepalen wij dit op basis van zaken zoals de maat, het gewicht, de kleur, of de productiekosten. Onze straatklinkers beginnen al bij €32,50 per m2. Vaak hebben wij ook nog restpartijen en aanbiedingen. Het is altijd verstandig om deze pagina’s te bezoeken voordat je een keuze maakt!
Service van Steenhandel de Klinker
Steenhandel de Klinker biedt een uitgebreid assortiment aan straatklinkers, stenen en betonklinkers. Of je nu op zoek bent naar straatklinkers of stenen, Steenhandel de Klinker helpt je verder! Ons aanbod omvat verschillende soorten klinkers, en onze klinkerexperts hebben hier een enorm ruime kennis van na meer dan 25 jaar ervaring. Heb je advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op en we zorgen dat er een expert voor je klaarstaat. Voor verdere vragen en om contact met ons op te nemen, kun je altijd bij ons terecht. Op zoek naar getrommelde bestrating of aanbiedingen voor gebruikte bestrating? Neem dan zeker een kijkje op onze winkel pagina en bestel jouw klinkers.

Steenhandel de Klinker helpt je graag verder!