Gebakken klinkers

Bekijk onze 8 meest populaire Gebakken klinkers, meer straatklinkers zien? Klik hier!

Formaten gebakken klinkers uitgelegd

De verschillende formaten gebakken klinkers uitgelegd:

1. Dikformaat: Deze klinkers zijn iets dikker dan standaardklinkers en worden vaak gebruikt voor zwaardere belastingen, zoals opritten of parkeerplaatsen.
2. Waalformaat: Waalklinkers zijn smaller en langer dan standaardklinkers, wat hen een karakteristieke uitstraling geeft. Ze worden vaak gebruikt voor het leggen van strakke, moderne paden of terrassen.
3. Keiformaat: Keiklinkers hebben een onregelmatige vorm en een rustieke uitstraling, waardoor ze populair zijn voor het creëren van een natuurlijke sfeer in tuinen of parken.

Elk formaat heeft zijn eigen unieke kenmerken en toepassingen, dus kies het formaat dat het beste past bij jouw project en gewenste uitstraling.

gebakken klinkers
gebakken klinkers-steenhandel-de-klinker

De voordelen van gebakken klinkers

De voordelen van een gebakken klinker zijn: 1. Robuust: Gebakken klinkers gaan lang mee en kunnen tegen een stootje. 2. Flexibel: Ze zijn perfect voor allerlei projecten, van opritten tot tuinpaden. 3. Makkelijk te onderhouden: Weinig gedoe om ze schoon en netjes te houden. 4. Mooie uitstraling: Met verschillende kleuren en legpatronen geef je jouw buitenruimte een toffe look. 5. Goed voor het milieu: Vaak gemaakt van natuurlijke materialen en recyclebaar. 6. Bestand tegen alle weersomstandigheden: Vorst, regen of zonneschijn, gebakken klinkers kunnen het aan!

Wat kost een gebakken klinker?

De kosten van een gebakken klinker zijn variabel. Vaak bepalen wij dit op basis van zaken zoals de maat, het gewicht, de kleur, of de productiekosten. Onze straatklinkers beginnen al bij €32,50 per m2. Vaak hebben wij ook nog restpartijen en aanbiedingen. Het is altijd verstandig om deze pagina’s te bezoeken voordat je een keuze maakt!
Service van Steenhandel de Klinker

Steenhandel de Klinker biedt een uitgebreid assortiment aan straatklinkers, stenen en betonklinkers. Of je nu op zoek bent naar straatklinkers of stenen, Steenhandel de Klinker helpt je verder!

Ons aanbod omvat verschillende soorten gebakken klinkers, en onze klinkerexperts hebben hier een enorm ruime kennis van na meer dan 25 jaar ervaring. Heb je advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op en we zorgen dat er een expert voor je klaarstaat.

Voor verdere vragen en om contact met ons op te nemen, kun je altijd bij ons terecht. Op zoek naar getrommelde bestrating of aanbiedingen voor gebruikte bestrating? Neem dan zeker een kijkje op onze winkel pagina en bestel jouw gebakken klinkers.

Steenhandel de Klinker helpt je graag verder!